mandag 12. april 2010

Feiring av bestigning


Dagen etter toppstøtet spiste vi frokost kl 09, før vi pakket sekkene og ryddet ut av tønnene og tok heisen ned til dalen kl 10:30. Vel nede på hotellet tok vi en velfortjent dusj før det ble felles lunsj på en restaurant rett nedenfor hotellet. Etter lunsjen slappa vi av fram mot festmiddagen som skulle være nede i Cheget kl 18:30.

Festmiddagen var i tradisjonell russisk stil. Vodkaen stod på bordet sammen med vann og juice! Vi hadde festmiddagen sammen med gjengen fra Hvitserk. Det var altså mange nordmenn til stede. Stemningen var god, og alle fikk utlevert diplom og t-skjorte.

Som en hyllest og takk til vår guide Anna, som hadde ledet hele gruppa trygt opp og ned på fjellet, hadde Helge, Arne, Kristian og jeg øvd inn en trestemt norsk sang som vi framførte. Vi sang denne sangen av full hals og fikk enorm respons! Dette var høydepunktet på en herlig festmiddag!

1 kommentar:

  1. Bra beskrivelse av turen! Er artig å lese om det igjen. Får skikkelig lyst på ny tur igjen. Blir forøvrig noen 6000 metere til høsten, når fruen og jeg reiser til Ecuador. God sommer!

    SvarSlett