lørdag 10. april 2010

Dag 5, 6. juli: Hviledag og isøkstrening

Vi spiste felles frokost kl 09, før vi gjorde oss klare for sikkerhetstrening med isøks. Her lærte vi hvordan vi skulle stoppe et fall, enten vi skled med hodet eller bena først, på ryggen eller magen. Dette var veldig nyttig og lærerikt! Vi var ferdig med denne treninga kl 12, og resten av dagen var satt av til hvile.

Værmeldingen for dagene framover var god, så vi fikk beskjed om at vi derfor skulle støte mot toppen ved første anledning, altså samme natt. Vi måtte derfor bestemme oss nå for om vi skulle kjøre Snowcat opp til Pastuchov Rocks eller om vi skulle gå.

Etter en åpen diskusjon innen Organismen bestemte vi oss for gå fra tønnen. Alle vi fire følte oss i fin form, og vi mente at vi som gruppe ville være sterke nok til å klare å gå hele veien. Også Balkan-gutta ville gå hele veien fra tønnene, mens resten av Pilgrim-gjengen valgte å bruke Snowcat.

Vi hadde så et infomøte med hele gruppen, hvor guiden vår Anna kom med nødvendig informasjon og hvor hun blant annet sjekket at alle kunne bruke stegjern og sele. For oss som skulle gå fra tønnene var det "frokost" kl 23:00 og avmars kl 24:00.

Etter infomøtet var det lunsj kl 14. Deretter var det hvile og pakking av sekkene som stod på programmet. Kl 18 var det middag. Også denne gangen var det veldig god og næringsrik mat; vi ble servert ei ordentlig stor kjøttkake med byggris. Etter middagen la vi oss på sengene for å sove/hvile. De færreste av oss fikk sove noe, men vi fikk i hvert fall slappet av godt. Klokken 22:45 stod vi opp klare for topp-attack!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar