onsdag 7. april 2010

Dag 2, 3. juli: Akklimatisering på egenhånd

Denne dagen var en ekstra dag som vi hadde lagt inn før programmet til Pilgrim Tours begynte. Tanken med dette var at vi syntes programmet til Pilgrim Tours var litt snaut med tanke på akklimatisering.

Vi begynte dagen med å komme alt for sent til frokost, før vi gjorde unna en del praktiske saker med utstyr og betaling. Deretter tok vi gondolheis opp fra hotellet på 2350 moh. til de berømte tønnene som ligger 3700 moh. Oppe på tønnene traff vi på en gjeng med nordmenn fra Hvitserk som satt og brunet seg i sola. Vi gikk videre opp fra tønnene til Diesel Hut på ca 4060 moh. før vi snudde og gikk ned igjen. Alle følte seg i fin form. Vi tok så heisen ned til hotellet igjen.
Rett ved hotellet var det et lite marked med diverse souvenirboder og noen spisesteder. Vi satte oss ned på et av stedene og kom etter hvert i prat med noen hyggelige russere. Hun ene av dem kunne faktisk norsk! I god russisk stil ble vi påspandert noen runder med vodka.

Deretter var det middag på hotellet. Også nå kom vi for sent. Her traff vi resten av gruppa vi skulle være sammen med. Etter middagen var det infomøte med vår hovedguide Anna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar