søndag 10. mai 2009

1:04:35 - to steg i riktig retning


Da er Holmenkollstafetten unnagjort, og tida til 5summits ble 1:04:35. Dette er en kraftig forbedring fra i fjor og også bedre enn i 2007, altså to steg i riktig retning! Vi ble nummer 37 (av 80) i klassen Menn Bedrift.

Selv om tida er drøye to minutter bak det meget ambisiøse skjemaet vi hadde på 1:02:30, så mener jeg at vi må si oss fornøyd med denne prestasjonen. Og bryter vi ned tida i etappetider, så ser vi at flere av summit'erne har satt personlige rekorder, noen med MEGET gode etappetider! Her er det mye å bygge videre på! Og jeg er overbevist om at vi kommer til å gjøre et stort steg videre ned mot 1:02:30 neste år.

Vil til slutt gi Oppmann Helge ros for opplegget i år. Da vi lå nede med brukket rygg etter fjorårets dårlige resultat, tok Helge grep og dro i gang fellestreninger. Dette slo godt an, både sportslig og sosialt, og er noe vi bør begynne med enda tidligere (dvs. før påske) neste år!

1 kommentar:

  1. Vel gjennomført, gutta!
    Fellestreninger er morsomt og nyttig. Oppmøtet på årets bankett var svært bra (kun to som ikke kunne stille), og denne spiriten burde også videreføres til neste års fellstreninger.

    SvarSlett