søndag 15. mai 2011

Eksamen overstått, men ikke helt bestått...

5summits kom inn på tida 1:05:19 og fikk en 35. plass på gårsdagens Holmenkollstafett. Dette er nok en gang akkurat på feil side av den magiske premiegrensa. I år var det 42 sekunder fram til 30. plassen.

Som jeg skrev på forhånd så trodde jeg vi hadde et veldig godt lag i år, og at vi hadde reelle sjanser på premie. Vi er imidlertid ikke sterkere enn at vi er veldig sårbare hvis ikke alle har dagen. For å vinne premien er vi rett og slett avhengige av at alle har en god dag, og det betyr at vi må ha full klaff. Det hadde vi dessverre ikke i går.

Men selv om sluttida ble noe dårligere enn vi hadde håpet, var det likevel veldig mye god løping på flere av etappene. Mange imponerte veldig, og det ble satt ny 5summits-rekord på 4 av etappene. Dette er absolutt noe å ta med seg videre!

Hva med neste år?
Det ble ut over kvelden i går diskutert hvilke grep vi bør gjøre for å nå målet om premie neste år. Vi kom fram til at vi må bli enda mer kyniske i fordeling av etappene. Det betyr at neste år er det ingen som får en etappe fordi man "alltid" har løpt den. Neste år vil etappen bli fordelt etter styrkeforhold. I tillegg spilte jeg inn at vi på fellestreningene bør kjøre kortere drag. 4 minutters bakkedrag blir litt for "seigt". Vi bør kjøre drag på 1 og 2 minutter, kanskje til og med enda kortere, for å få opp hurtigheten og for å forbedre steget.

5-årsmedalje:
Håvard og Inge løp i går stafetten for 5. gang og fikk dermed utdelt 5-årsmedaljen. Vi gratulerer! 

Adelskalenderen ser etter gårsdagens stafett slik ut:
7 ganger: Kristian: 
6 ganger: Helge, Ole og Torkell
5 ganger: Inge og Håvard
4 ganger (og med muligheter for 5-årsmedaljen neste år): Lars Rune, Martin J, Bjørn Tore, Olav, Børge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar