søndag 9. mai 2010

1:02:43 - Gratulerer!!


Da er Holmenkollstafetten unnagjort, og tida til 5summits ble fenomenalt fine 1:02:43. Det er syv sekunder bedre enn det jeg hadde gjetta på forhånd, men siden det gikk den riktige veien, kan jeg leve med det ;-).
Tida er en kraftig forbedring fra 01:04:35 i fjor. (Nå skal det imidlertid nevnes at 14. etappen var ca 200m kortere i år, noe som kanskje utgjør 45 sekunder.)

Plasseringsmessig forbedrer vi oss også, fra 39. plass til 32. plass. Vi var altså bare 2 plasseringer og 9 sekunder bak premiering i år. Selv om det er litt surt at vi var så nærme premie, syns jeg vi skal glemme det og bare glede oss over en VELDIG GOD TID!!

Bryter vi ned totaltida i etappetider, så ser vi at flere av 5summits'erne har satt personlige rekorder, noen med MEGET gode etappetider! Her er det mange som har jobba målretta med å forbedre seg, noe som har gitt resultater! Det lover også virkelig bra for framtida - jeg er overbevist om at det blir premie neste år!

Vil til slutt gi kaptein Helge ros for opplegg og organisering i år! Han dro i gang fellestreninger tidlig, og han klarte å få på plass et meget godt lag tross mange frafall. Bra jobba!!

(Kommer tilbake med mer (bl.a. bilder) fra stafetten etter hvert...)

1 kommentar:

  1. Yesss! Deilig å få lønn for strevet.
    Det var dessuten stas å motta den høyt aktede 5årsutmerkelsen for aktiv og tro tjeneste i brorskapet. Kaptein Olsen sørget for en flott sermoni med verdige rammer.

    SvarSlett