torsdag 23. september 2010

Idrettsmerket 2010

5summits med venner var i dag på plass på Bislett Stadion for å ta idrettsmerket. Dette har etablert seg som en god tradisjon og er et av høstens idettslige høydepunkt. Øvelsene i idrettsmerket er kulestøt (med reserveøvelse liten ball), stille lengde, 60m og 3000m. En slik årlig test av form på fire ulike øvelser er også en ypperlig anledning til å vise at alderen overhodet ikke har satt sine spor enda, snarere tvert imot...

Deltagere i dag var Håvard, Kristian, Lars Martin, Anders, Per Anders og undertegnede.

De som husker tilbake til fjorårets blog-post om idrettsmerket, husker at det i ettertid var mange ambisiøse mål for årets konkurranse. Dere kan lese kommentarene her. Mr. Scanman fantaserte blant annet om å vinne 3 av 4 øvelser, mens jeg mente at han heller burde fokusere på å klare kulestøtkravet.

Alle klarte selvfølgelig merket i år også, og det var flere gode resultater sammenliknet med tidligere år. Det mest oppsiktsvekkende var vel at Mr. Scanman faktisk klarte kulekravet med god margin med lengde 8,09m. Lars Martin klarte også kulekravet for første gang i år. Men desverre for Mr. Scanman vant han kun én øvelse, 3000m, og det med kun 2 sekunder. Lars Martin vant 60m (7,60s) og jeg var best på kulestøt og stille lengde.

Kristian hadde forresten slengt seg på den siste hypen inne løping, nemlig barefoot running, og løp 3000m barbent i god Zola Budd stil.

Resultatene mine for i år og tidligere år ser dere i tabellen under:

Under ser dere også en del bilder fra dagens konkurranse. Trykk på bildene for å se større versjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar