torsdag 20. august 2009

Bislett Games

I dag var 5summits med venner på plass på Bislett Stadion for å ta idrettsmerket. Øvelsene er kulestøt (med reserveøvelse liten ball), stille lengde, 60m og 3000m. Deltagere i dag var Håvard, Kristian, Helge, Lars Martin, Anders og Per Anders.

Alle klarte merket, og det var flere gode prestasjoner. Kan blant annet nevne at Håvard løp 60m på 7,6 og 3000m på 10:44.

Mine resultater ble som følger:
Under ser dere noen stilstudier fra lengdegropa:


6 kommentarer:

  1. Når jeg nå ser min noe merkelige stille-lengde-stil på bildet over, er det jo soleklart at jeg her har mye å hente rent teknisk. Målet mitt neste år er (med litt spenst-trening) å ta "seiern" også i stille lengde sånn at det blir seier i 3 av 4 øvelser. Men helt enig Dobbe; man bør ideelt klare kulestøt uten å måtte ty til "reserveøvelsen" liten ball. Det er dog en svært stor trøst for meg å konstatere at jeg i år slapp "mongoøvelsen" 50 stk knebøy.

    SvarSlett
  2. Mr. Scanman: Jeg utfordrer deg til heller å fokusere på kulestøt neste år!!

    Jeg mener at det spiller ingen rolle om du evt. vinner 3 av 4 øvelser (noe jeg uansett ikke tror du vil klare), så lenge du ikke klarer den 4. øvelsen. Da mener jeg at du uansett kommer bak de som har klart alle 4 øvelsene på totallista.

    SvarSlett
  3. Jeg skal også greie kulestøtet neste år! Og så må Mr. Scanman og jeg løpe mot hverandre på 60m.

    Lars Martin

    SvarSlett
  4. Satser alt på kulestøt neste år Dobban, MEN hvis jeg f.eks (rent hypotetisk) kunne velge mellom 7,5 på 60m, 10,30 på 3000m, 2,75 i stille lengde og 5meter i kule vil jeg MYE HELLER velge det enn 9,1 på 60m, 13,40 på 3000m, 2,31 i stille lengde og 7,61 i kule selv om jeg da ikke klarer kulekravet.

    Vil heller være i sinnsykt god form og være litt dårlig i kule, ENN å være i dårlig form men klare alle øvelsene såvidt det er. Det er et LATTERLIG enkelt valg for meg! Så sånn sett må jeg vel egentlig si meg uenig med ditt prinsipielle syn i saken. MEN det betyr jo selvsagt ikke at det går an å kombinere å være i sinnsykt god form og SAMTIDIG klare kulekravet.

    Når det er sagt, så la meg gjenta: Jeg skal satse en del på å klare kule neste år!! Og mitt middel til å klare det er enkelt og greit: HELGE B. Pappa er jo en gammal kulestøter av rang og når jeg sa jeg mangla 28 cm på kulekravet, var han overbevist om det bare var SMÅ tekniske justeringer som skulle til selv for en svekling som meg.

    Jeg tar utfordringen Lars Martin, løper gjerne mot deg på 60m. Kan jo kanskje være greit at de 2 raskeste fra foregående år, løper i heat neste år osv...er nok bare enn vinn-vinn situasjon for deg å få litt konkurranse, var jo ikke mye konkurranse å få fra Dr.Dobbs i år akkurat.

    SvarSlett
  5. Er det kanskje mulig å få til en fellestrening med Helge B?
    Jeg kastet foresten kule på søndag og da persa jeg med 7,16.

    Lars Martin

    SvarSlett
  6. Grattis!

    Tror spesielt VI TO har noe å hente når det gjelder å få slengt den forbanna kula en halvmeter ekstra så du skakke se bort ifra at det sku la seg ordne.

    Akkurat nå ern i Amerika og er tilbake om en måneds tid, tror faktisk han tok med seg kula i håndbaggasjen så han kunne ta seg et kulstøt eller to på kveldene. Som Helge B. sa til Marit "Den veier jo bare litt over 7 kilo så er jo ikke no problem det da", så tror vi må smøre oss med litt tålmodighet.

    SvarSlett