onsdag 17. mars 2010


5summits egen Inge Lindseth er i vinden for tiden. Ernæringseksperten fikk nylig vist fram fjeset sitt på God Morgen Norge i et innslag som omhandlet diabetes 2. Hele innslaget ser dere her.

Men ikke nok med det: Han har også vært med på å skrive boka "Lev godt med type 2-diabetes - eller bli kvitt den". Kult at en 5summits'er setter spor i media! Vi gratulerer og gleder oss til å bli invitert på slipp-festen for boka :-).

ps. Så gjenstår det å se om all mediadekningen har gått ut over treninga. Det ryktes at Inge og Håvard vil avgjøre hvem som skal løpe Besserud-etappen på årets Holmenkollstafett for 5summits via amerikansk utagning. Det kan bli et close race...

2 kommentarer:

  1. Synes det er hakket tøffere å få trynet sitt i Halden Arbeiderblad kontra Tv2. Det er nå iallefall min mening:-) Men uansett, godt jobba!

    Lars Morten

    SvarSlett
  2. Ja, det er jo ikke første (og sikkert ikke siste) gang at 5summits gjør seg bemerket i media, men det er vel første gang at 5summits er hovedsaken i riksdekkende TV. Håper han ikke bare snakket om klubben, men også fikk sagt litt om boken sin.

    Kristian

    SvarSlett