fredag 12. juni 2009

Siste status før Farrisrunden

Det er under ett døgn igjen til Farrisrunden, og jeg vil her oppdatere tipset mitt, som jeg kom med i et tidligere innlegg, for det interne oppgjøret melleom Bjørn Tore, Tage, Lars Martin og undertegnede. Oppdatert tips er som følger:

1) Bjørn Tore
Soleklar favoritt. Har som målsetning å sykle på 2:38, noe som burde gå greit.

2) Dobban
Det virker som om han Dobban har klart å prikke inn en liten toppform. Målsetning må være å komme inn på rundt samme tid som i fjor, dvs. rundt 2:43.

3) Lars Martin
Faller en plass ned på lista, siden han hadde en to ukers treningspause pga skade og ferie. Kan likevel aldri avskrives. Gjør det alltid bra i konkurranser.

4) Tage
Egentlig hadde jeg tenkt å flytte Tage opp på 2. plass, siden han har rapportert om noen veldig gode treningsøkter. Men i den siste rapporten var han noe mer tilbakeholden, og han snakka om en målsetning å komme inn under 3 timer. Og en tid såvdit under 3 timer holder nok bare til en 4. plass i dette selskapet. MEN det er godt mulig at dette bare er taktisk prat før rittet fra en erfaren ringrev, og at formen faktisk er veldig god.

Vil også nevne at sarpegutta (BT og Tage) har investert noen tusenlapper i stiv gaffel. Det skal bli spennende å høre deres erfaringer med det. Det viser ihvertfall at det ikke er noe feil med satsingen.

Alle fire starter i samme pulje kl 11:20. Det kommer nok til å gå hardt ut fra start og det gjelder bare å bite seg fast. La oss håpe at alle unngår punkteringer og andre tekniske problemer.

Vil med dette ønske alle lykke til!

1 kommentar:

  1. Lykke til alle sammen. Måtte den beste vinne. Mitt tips går til Bjørn Tore, men Torkell er en seig jævel så han må aldri utelukkes:)

    SvarSlett