søndag 7. november 2010

Storfint besøk fra Sarp


Bjørn Tore hadde invitert både Sarpinger og Oslo-boere til Tour de Normarka lørdag 6. november. Opplegget var å sykle en rolig treningstur sammen på dagen, for så å fortsette med hygge og bespisning på kvelden.

Nydelig høstvær sørget for de beste rammer, og fra Sarp kom en gjeng med fire spreke menn: Bjørn Tore, Tage, Thomas og Svein Gunnar. Fra Oslo stilte Inge, Lars Martin og meg selv. Vi startet på Sognsvann og syklet Gamle Ankervei mot Skjærsjødammen og derfra videre forbi Bjørnholt til Kikut.

På Kikut ble det en god pause med god mat, før vi syklet samme veien tilbake. For å kryste de siste kreftene ut av bena, la vi turen oppom Ullevålseter på hjemveien, før vi "stupte" ned bakkene på vestsiden av Sognsvann.

Etter sykkelturen, ble det en liten energioppladning hjemme hos meg, før vi dro videre ut for å spise på en av Grünerløkkas hippeste restuaranter. Dette var noe som tydeligvis også frista flere enn bare de som hadde sykla... Stemningen var høy, og vi fikk også såvidt vist Sarpegutta et par andre utesteder før de måtte ta toget hjem.

Vi til slutt bare berømme Bjørn Tore for et veldig godt initiativ! Veldig morro med besøk fra Sarp! Dette er noe jeg absolutt håper vi kan gjenta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar