søndag 7. februar 2010

Stenfjellrunden og hyttetur



Helge, Kristian, Kabo og undertegnede gjennomførte i går Stenfjellrunden i god stil. I tillegg gikk Olav gjennom løypa uten startnummer(?!?). (Neste år stiller også han med nummer på brystet!). Dette er andre året på rad 5summits-gutta stiller til start i dette rennet, så her har vi forhåpentligvis etablert en fin tradisjon! Og spør du meg så går jeg 10-ganger heller Stenfjellrunden enn Birken. Mindre folk, mindre stress, starten går kl 11 slik at du kan dra fra Oslo uten å stå opp kl 03 på natta eller sove på madrass i en gymsal på Rena og mye oftere bedre forhold og enklere å smøre.

Forholdene i år var ihvertfall helt fantastisk fine. Vi smurte alle med blå ekstra i bånn og VR45 på toppen og hadde spikerfeste. Glien var også god, så forholda var meget raske. Tidene fra fjor ble derfor slått med god margin. Resultatene ble som følger:

Torkell: 2:44:06
Kristian: 2:59:44
Helge (og Olav): 3:26:19
Kabo: 3:26:34

Til sammenlikning var vinnertiden i herreklassen 2:00:42.

-----------------------------------------------------------------------------
OPPDATERING 09.02.2010:
Arrangørene har lagt ut noen bilder her.

Så vidt jeg kan se er det kun én person som går uten lue. Han finner dere på side 7. Stilen ser heller dårlig ut...
-----------------------------------------------------------------------------

Etter rennet dro vil til hytta til Kabo på Budor. Her hygga vi oss gjennom kvelden med god mat og Grand Prix på tv ;-).

I dag våkna vi opp til knallvær. Blå himmel, -7 grader og strålende sol. Vi gikk derfor en rolig resitusjonstur på ca 2 mil tur/retur Stenfjellhytta. Jeg gjetter på at når vi oppsummerer sesongen, så var dette vinterens fineste turdag! Bedre enn dette får du det ikke!

Under ser dere noen bilder fra helga (trykk på bildene for å se større):









1 kommentar:

  1. Flotte bilder. Legger spesielt merke til at en av gutta har sykt kule og praktiske skibriller. Han er en trendsetter.

    SvarSlett